Reisgids voor Schaakliefhebbers

Reisgids met meer dan honderd bijzondere plaatsen die met het schaakspel te maken hebben.
  • We ship to more than 100 countries
  • Expert customer service
  • Money-back guarantee

In deze Reisgids voor Schaakliefhebbers worden meer dan honderd plaatsen beschreven waar het schaakspel en de cultuurhistorie samenkomen. Als het even kan ook met een uitgebreid achtergrondverhaal erbij.
Natuurlijk is het eigenlijke doel van deze reisgids u ertoe aan te zetten om die plaatsen te gaan bezoeken. Dat hoeft helemaal geen verre reis te zijn, want veel van die plaatsen zijn in ons eigen Nederland.

Van over de grens zijn er veel beschrijvingen van plaatsen in Duitsland en Frankrijk. Andere landen die aan bod komen zijn België, Denemarken, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

De Reisgids voor Schaakliefhebbers brengt u langs onder meer musea, kerken, kastelen, horeca en plaatsen in de open lucht. U vindt er bijzondere schaakstukken, schaakborden, schaaktafels, schaakklokken, schaakboeken, schaakbeelden, schaakschilderijen, schaakfoto's, schaakbekers, schaakgraven, schaaktapijten, schaakdorpen, schaakstraten, schaakmozaïeken, schaakcomputers, schaakschoenen, schaaktekeningen,....


More Information

Choose your edition:
Paperback
Publication date:
November 01, 2017
Number of pages:
328
Weight:
638 gram

We found other products you might like!